Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοικούμε ένα συνεταιρισμό, τον πιο αρχαίο στην γη της επαγγελίας.Το μόνο μειονέκτημα που αισθανόμαστε σαν διοίκηση των τελευταίων 2 ετών είναι ότι τα φυσικά μας πρόσωπα δεν έχουν μεγάλο κύκλο εργασιών.

Οι προσπάθεια της νέας διοίκησης είναι τεράστια όσον αφορά στον συνεταιριστικό χώρο.

Ο Α.Σ.  Καλυβίων είναι πρωτοπόρος στην συνεταιριστική ιδέα:

1)κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να γνωρίζονται όλοι οι συνενταιρισμοί της Πέλλας μεταξύ τους

2)να δημιουργηθεί αγροτικός ισχυρός σύλλογος στον δήμο Σκύδρας όσο αφορά την δεντροκαλλιέργεια

3)να ενταχθεί η Πέλλα στην διεπαγγελματική πυρηνοκάρπων

4)κατόρθωσε να πείσει την κεντρική εξουσία, πως η ζημιά των βροχοπτώσεων της περιόδου  Ιουλίου 2017 ήταν άμεσες λόγω καιρικών φαινομένων.

5)έκλεισε ο πρώτος κύκλος συζητήσεων για την δημιουργία κλαδικού συνεταιρισμού με την επωνυμία ΦΡΟΥΤΑ ΠΕΛΛΑΣ και σε άμεσο χρονικό διάστημα προχωράει στην οριστικοποίηση του καταστατικού

 6)κατάφερε να πείσει την κεντρική εξουσία για την επίλυση των προβλημάτων της δεντροκαλλιέργειας, όπως όλοι γνωρίζουμε τα ζητήματα δεν λύνονται στον κάμπο αλλά στα γραφεία του Υπουργείου. Δεν είναι δυνατόν η γη της επαγγελίας, η γη της ευημερίας, η γη που παράγει όλα τα φρούτα να θεωρείται από αυτούς που δεν γνωρίζουν την δεντροκαλλιέργεια, την Πέλλα βιομηχανική περιοχή 

7)κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα πρόβλημα (Ο.Π. ΑΘΗΝΑΣ) που τείνει να γίνει κοινωνικό στον Δήμο Σκύδρας, να πείσει τους διοικούντες αυτής της χώρας για την επίλυση του.

 

                                                                                                                                    Ο Πρόεδρος